Ντουμπάι: Την κατήγγειλαν επειδή έβρισε μέσω WhatsApp – Αντιμέτωπη με 2 χρόνια φυλάκισης

Ντουμπάι: Την κατήγγειλαν επειδή έβρισε μέσω WhatsApp – Αντιμέτωπη με 2 χρόνια φυλάκισης
Αστυνομία στο Ντουμπάι ⓒ 2021 Dubai Police/Associated Press

Τους ιδιαίτερα αυστηρούς νόμους του Ντουμπάι εκμεταλλεύτηκε μία γυναίκα από την Ουκρανία για να καταγγείλει τη συγκάτοικό της επειδή την έβρισε μέσω του WhatsApp. "Δεν μπορώ να το πιστέψω", ανέφερε η γυναίκα.

Μία γυναίκα από τη Βρετανία που μένει στο Ντουμπάι είναι αντιμέτωπη με δύο χρόνια φυλάκισης αφού η συγκάτοικος της με καταγωγή από την Ουκρανία την κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή της είπε “Άντε γ…ου” μέσα από την εφαρμογή WhatsApp.

Η 31 ετών Βρετανίδα, διευθύντρια ανθρώπινου δυαμικού, χρησιμοποίησε την εν λόγω βρισιά σε διαφωνία που είχε με τη συγκάτοικό της επειδή είχε χρησιμοποιήσει το τραπέζι του φαγητού για να δουλέψει κατά τη διάρκεια του Lockdown.

Η γυναίκα σχεδίαζε να επιστρέψει μόνιμα στον τόπο κατοικία της, στη Βρετανία, το Σάββατο, όταν την εμπόδισαν στο αροδρόμιο του Ντουμπάι. Η αστυνομία την ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να ταξιδέψει καθώς εκκρεμούσε καταγγελία σε βάρος της. Είχε ήδη στείλει όλα της τα υπάρχοντα στην οικογένειά της.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως η συγκάτοικός της την είχε αναφέρει στην αστυνομία, κατηγορώντας την πως την προσέβαλε.

Η 31χρονη γυναίκα είναι αντιμέτωπη με 2 έτη φυλάκισης που μπορεί να τα εξαγοράσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αφού η συγκάτοικός της αρνείται να αποσύρει την κατηγορία.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φέρθηκε απαίσια. Την παρακάλεσα να αποσύρει τις κατηγορίες για να πάρω σαν απάντηση πως αυτό που έκανα είναι έγκλημα”, δήλωσε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα