Ο Ασπρίγια δωρίζει προφυλακτικά για τον κόσμο που είναι σε καραντίνα

Ο Ασπρίγια δωρίζει προφυλακτικά για τον κόσμο που είναι σε καραντίνα
Ο Φαουστίνο Ασπρίγια στο αποχαιρετιστήριο ματς της ποδοσφαιρικής καριέρας του AP Photo/Luis Benavides

Ο Κολομβιανός παλαίμαχος επιθετικός και νυν ιδιοκτήτης εταιρίας προφυλακτικών, Φαουστίνο Ασπρίγια, αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη δωρεά στους συμπατριώτες του.

Εντός γηπέδου έβρισκε αρκετά συχνά το δρόμο προς τα δίχτυα όντας από τους πλέον δεινούς Κολομβιανούς επιθετικούς, ωστόσο συνεχίζει να σκοράρει αρκετά χρόνια μετά από το αντίο του στα γήπεδα.

Ο λόγος για τον Φαουστίνο Ασπρίγια που θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους συμπατριώτες του σε μία περίοδο που η ανθρωπότητα παλεύει να νικήσει τον κορονοϊό, με τον 50χρονο Κολομβιανό να ανακοινώνει πως δώρισε 100.000 κουτιά με προφυλακτικά.

“Σε αυτούς τους χρόνους καραντίνας για το Coronavirus δεν είναι καλό να γεμίζεις με παιδιά. Έχω πολλά προφυλακτικά που μένουν στο σπίτι και θέλω να με βοηθήσουν οι άνθρωποι να τα καταναλώσω επειδή είναι πολύ δύσκολο για μένα να τα χρησιμοποιήσω όλα”, είπε ο Ασπρίγια μέσω video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Στο ίδιο video έκανε γνωστό πως έχει άλλα 3.000.000 κουτιά προφυλακτικών σε προσφορά (μάρκας “Tino” που έχει πάρει το όνομά της από προσωνύμιο που είχε όταν έπαιζε), δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον αγοράσει τρία πακέτα, να πάρει το ένα δωρεάν.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 906 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Κολομβία, με 16 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους από τη φονική πανδημία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα