O φωτογράφος του Ομπάμα παίζει με τα εφέ του iPhone και βγάζει Ευζώνους

default image

Ο διαπιστευμένος φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται μαζί με την αποστολή του στην Αθήνα και καταγράφει με τις κάμερες της την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου (Pics)

Ο Pete Souza είναι ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου Ομπάμα και τον συνοδεύει στο επίσημο ταξίδι του σε Ελλάδα και Ευρώπη που είναι και το τελευταίο του ως πλανητάρχης.

Ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο “The Rise of Barack Obama” το 2008 και περιέχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα χρόνια του Μπαράκ Ομπάμα, καταγράφοντας την πορεία του προς το μεγαλύτερο αξίωμα των ΗΠΑ.

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε δύο καρέ του από τις πρώτες ώρες του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. Στην πρώτη απεικονίζεται ένας Εύζωνος στο προεδρικό Μέγαρο με τον φωτογράφο να “παίζει” με τα εφέ που παρέχει το iPhone, συγκρίνοντας το εφέ του βάθους σε σχέση με τη φυσική απεικόνιση.

Στο δεύτερο καρέ του, καταγράφει τη στιγμή που προστίθενται λίγα μέτρα κόκκινου χαλιού ακόμα, για να μπορέσει να φτάσει στη σκάλα του Air Force One, στιγμές πριν βγει από αυτό ο κ. Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα