Ο ισορροπιστής

default image

Ένας ριψοκίνδυνος νέος, λάτρης των extreme sport δε διστάζει να περπατήσει γυμνόστηθος πάνω σε τεντωμένο σκοινί 2.600 πόδια, στην πιο ψηλή κορυφή της Αυστρίας μέσα στην παγωμένη ομίχλη (Pic+Vid)

Ο Αυστραλός Michael Kemeter ζει την ζωή του στο έπακρο και δεν φοβάται τίποτε. Ο 23χρονος λαμβάνει ωστόσο όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς είναι δεμένος σε περίπτωση που χάσει την ισορροπία του.

Ο Kemeter είναι ειδικός σε αυτό που κάνει και πάρα πολύ έμπειρος. Μπορεί και κρατά την ισορροπία του, ξυπόλητος, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα δεν φοράει μπλούζα θέλοντας να μειώσει την αντίσταση του αέρα και να είναι πιο ανάλαφρος αλλά και να εξαλείψει τις πιθανότητες να πιαστεί πουθενά.

 

“Ήταν το καλύτερο τόλμημα που έκανα ποτέ. Σίγουρα θα έρθουν και άλλοι να το κάνουν αυτό εδώ αλλά χαίρομαι που ήμουν ο πρώτος”, είπε ο ίδιος για το κατόρθωμά του

Μάλιστα πριν από μια βδομάδα ο 23χρονος κατάφερε να σπάσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Slack Lining διασχίζοντας 527 πόδια πάνω σε σχοινί πάλι στην Αυστρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα