Θύμα κακοποίησης ο James Dean

Θύμα κακοποίησης ο James Dean

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της Elizabeth Taylor για τον James Dean. Ο διάσημος σταρ είχε κακοποιηθεί από έναν εφημέριο μετά το θάνατο της μητέρας του. Η συνέντευξη και ο όρκος

Η Elizabeth Taylor είχε υποσχεθεί να μην αποκαλύψει το μυστικό που της είχε εκμυστηρευτεί ο James Dean κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του της ταινίας "Ο Γίγας" και κατά μία έννοια το πήρε μαζί της.

Ο "επαναστάτης χωρίς αιτία", όπως φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί η Elizabeth Taylor σε δημοσιογράφο, της είχε αφηγηθεί τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του μετά το θάνατο της μητέρας του.

"Τον αγαπούσα πολύ τον Jimmy. Θα σου πω κάτι, αλλά θα μείνει μυστικό μέχρι να πεθάνω, OΚ; Όταν ο Jimmy ήταν 11 ετών και λίγο αφότου είχε πεθάνει η μητέρα του, ξεκίνησε η κακοποίησή του από τον πνευματικό του", φέρεται να είπε η Elizabeth Taylor στο δημοσιογράφο Kevin Sessums κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το AIDS το 1997.

Είχε επισημάνει μάλιστα, όπως αναφέρει ο Kevin Sessums, ότι αυτό που της είχε εξομολογηθεί  ήταν κατά την ίδια κάτι που στοίχειωσε τη ζωή του, αναφέροντας πως συζητούσαν πολύ γι' αυτό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Γίγα".

SHARE:

24Media Network