ΒΕΝΕΤΙΑ

Κανάλι της Βενετίας

Βενετία: "Boat-in" όπως "drive-in"

Στην εποχή του κορονοϊού αναδύονται σπουδαίες ιδέες. Μια από αυτές η προβολή ταινιών στα κανάλια της Βενετίας με τους θεατές να μπορούν να τις παρακολουθήσουν μέσα από βάρκες.

Πλημμύρες στη Βενετία

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Αποκλεισμένοι πολίτες, κατέρρευσε οδογέφυρα - "Βούλιαξε" πάλι η Βενετία

Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν και πάλι την Ιταλία. Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν στο Πιεμόντε και τη Λιγουρία και 600 έχουν αποκλειστεί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Πλημμύρισε ξανά η Βενετία

Νέες πλημμύρες στην Ιταλία: Κάτω απ' το νερό παραμένει η Βενετία

Σοβαρά προβλήματα σε διάφορες πόλεις λόγω της ανόδου της στάθμης των υδάτων. Η Βενετία παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις πλημμύρες.

Νέα μεγάλη πλημμύρα στη Βενετία

Βενετία: Εικόνες αποκάλυψης - "Θάλασσα" έγινε η πλατεία του Αγίου Μάρκου

«Είμαι υποχρεωμένος να κλείσω την πλατεία του Αγίου Μάρκου για να προστατεύσω τους πολίτες της Βενετίας από κάθε υγειονομικό κίνδυνο, από μια καταστροφή», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της Βενετίας

Βενετία: Τα καρέ της καταστροφής - Η δεύτερη μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της πόλης

"Η κατάσταση είναι δραματική. Ζητάμε από την κυβέρνηση να μας βοηθήσει. Το κόστος θα είναι υψηλό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής", έγραψε ο δήμαρχος Βενετίας στο Twitter.

Πλημμυρισμένη Βενετία

Βενετία: Η μεγαλύτερη πλημμύρα τα τελευταία 50 χρόνια - Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Πλημμύρισε η ιστορική βασιλική του Αγίου Μάρκου και πολλά σοκάκια και πλατείες βυθίστηκαν. Η δεύτερη μεγαλύτερη πλημμύρα συνέβαλε στο να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση καταστροφής.