Ο Ολάντ και οι τρεις γυναίκες του σε ένα ενσταντανέ

default image

Ο Ολάντ σε χειραψία με την Τριερβελέρ, η Γκαγιέ βλέπει καθισμένη πιο πίσω και η Ρουαγιάλ κοντοστέκεται στα αριστερά της φωτογραφίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε εκδήλωση για την προεκλογική καμπάνια του

Είναι η φωτογραφία που  δείχνει τον Γάλλο Πρόεδρο με τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Στο βάθος αριστερά την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, στο βάθος τη Ζουλί Γκαγιέ, ερωμένη του και πέτρα του σκανδάλου και όρθια την “επίσημη ερωμένη” Βαλερί Τριερβελέρ να τον χαιρετά.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική καμπάνια του Ολάντ το 2012 όταν ακόμα οι Γάλλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα νορμάλ και ήπιο υποψήφιο πρόεδρο.

Η Le Nouvel Observateur που επικαλείται πηγές κοντά στον πρόεδρο γράφει σήμερα ότι ο Ολάντ είχε σκοπό να χωρίσει τη Βαλερί, αλλά λόγω της περιπέτειας της υγείας της, δεν μπορεί να το κάνει. Η αγωνία του τώρα είναι να μη φανεί αναίσθητος και πέσει η δημοτικότητά του, αναφέρει η πηγή.

Ο γαλλικός Τύπος σχολιάζει σήμερα την “γρήγορη ορθοπεταλιά”, όπως χαρακτήρισε το μπλοκάρισμα του διορισμού της Γκαγέ στην επιτροπή τέχνης “Ville Medicis” από την γαλλική κυβέρνηση.

Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστός ο διορισμός της Γαλλίδας ηθοποιού στην επιτροπή αυτή που δίνει υποτροφίες, η κυβέρνηση του Παρισιού έσπευσε να τα… μαζέψει.

Δια στόματος της υπουργού Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν έχει εγκρίνει τον διορισμό της 41χρονης ηθοποιού, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Η Ζουλί Γκαγέ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού “Elle”, υπό τον τίτλο: ” Ζουλί Γκαγέ: γαλλικό πάθος”, ενώ το προεδρικό ζεύγος: ο Ολάντ και η απατημένη σύντροφος Βαλερί Τριερβελέρ, κοσμούν το εξώφυλλο του περιοδικού VSD , υπό τον τίτλο C’ est finie!, δηλαδή “Τέλος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα