"Ο Πιστόριους είναι ένας τσακισμένος άνθρωπος", είπε η ψυχολόγος στο δικαστήριο

"Ο Πιστόριους είναι ένας τσακισμένος άνθρωπος", είπε η ψυχολόγος στο δικαστήριο
AP2014

Περιγράφοντας τις συνεδρίες που είχε μαζί του, η Λορ Χέρτσενμπεργκ δήλωσε ότι ο Πιστόριους ήταν ανίκανος να μιλήσει, έκλαιγε και κατέρρεε

Ο Οσκαρ Πιστόριους είναι ένας τσακισμένος άνθρωπος, δήλωσε σήμερα ενώπιον του διακστηρίου της Πρετόριας η ψυχολόγος του, η οποία εκλήθη από την υπεράσπιση να καταθέσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τον καθορισμό της ποινής του.

"Εχουμε μπροστά μας έναν τσακισμένο άνθρωπο, που έχει χάσει τα πάντα. Εχει χάσει την ηθική και επαγγελματική του υπόληψη, έχει χάσει τους φίλους του, έχει χάσει την καριέρα του και κατά συνέπεια τη δυνατότητα να κερδίσει τα προς το ζην και την οικονομική του ανεξαρτησία", είπε η Λορ Χάρτσενμπεργκ.

"Σε συναισθηματικό επίπεδο, η εικόνα που έχει για τον ίδιο, για την αξία του και για την ταυτότητά του έχει πληγεί σοβαρά, σε σημείο που είναι πιθανόν να μην αναλάβει πλήρως από τις συνέπειες αυτές".Κατά τη γνώμη της, ο Οσκαρ Πιστόριους "έχει βαριές τύψεις " και υποφέρει για την οικογένεια του θύματός του.

Απαντώντας στις δηλώσεις της ψυχολόγου, ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ επικεντρώθηκε στην οδύνη της οικογένειας του θύματος: "Εδώ έχουμε έναν τσακισμένο άνθρωπο, αλλά είναι εν ζωή", είπε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network