Ο "Rock" κατεδάφισε την καγκελόπορτα του σπιτιού του επειδή δεν άνοιγε

Η καγκελόπορτα του σπιτιού του Rock δεν άνοιγε λόγω τεχνικού προβλήματος, με τον διάσημο ηθοποιό να την... κατεδαφίζει προκειμένου να πάει στη δουλειά του.

Ο Rock είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood κι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους του κόσμου. Η σωματική του διάπλαση είναι εντυπωσιακή, δεδομένου ότι στα πρώτα βήματα της καριερας του ήταν παλαιστής του WWE, και... δικαιολογήθηκε απόλυτα όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, λόγω τεχνικού προβλήματος, η καγκελόπορτα που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού του δεν άνοιγε. Έτσι, προκειμένου να μην καθυστερήσει στο γύρισμα που είχε, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Κυριολεκτικά. Την κατεδάφισε και... έφυγε σαν κύριος.

Ο ίδιος εξήγησε μέσω Instagram τι συνέβη, τονίζοντας πως "δεν λειτουργούσε, οπότε έκανα κάποια τηλεφωνήματα για να δω πότε θα έρθει ένας τεχνικός για να την επισκευάσει. Μου απάντησαν πως χρειάζονται περίπου 45 λεπτά μέχρι να είναι στο σπίτι μου, αλλά ήξερα πως έτσι θα υποχρέωνα εκατοντάδες μέλη της παραγωγής να με περιμένουν. Οπότε έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Την έσπρωξα, την τράβηξα και την κατεδάφισα εντελώς, μόνος μου".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

CELEBRITIES

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS