Ο Σεθ Ρόγκεν θα μιλήσει σε συνέδριο για την κάνναβη

Ο Σεθ Ρόγκεν θα μιλήσει σε συνέδριο για την κάνναβη
Σεθ Ρόγκεν APimages

Ο Καναδός κωμικός ηθοποιός Σεθ Ρόγκεν θα μιλήσει στο Τορόντο για την start-up επιχείρησή του παραγωγής κάνναβης, αλλά και για τα οφέλη του φυτού αυτού. Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται επίσης οι Akon, Timbaland και άλλοι.

Πρώτα ίδρυσε τη start-up παραγωγής κάνναβης Houseplant και τώρα ο Καναδός ηθοποιός Σεθ Ρόγκεν θα ανέβει στη σκηνή στο συνέδριο Τεχνολογίας Collision, στο Τορόντο, για να μιλήσει για την επιχειρηματική δραστηριότητά του.

Ο Ρόγκεν θα συζητήσει για τη Houseplant μαζί με τον Καράν Βαντέρα, διευθύνοντα σύμβουλο της κορυφαίας εταιρείας επιχειρηματικού κεφαλαίου στη βιομηχανία κάνναβης Casa Verde Capital.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την επιχείρηση με τον φίλο και συνάδελφό του, Έβαν Γκόλντμπεργκ. Η Houseplant που συνεργάζεται με τον οργανισμό Canopy Growth, εκτός από την πώληση προϊόντων κάνναβης έχει ως στόχο να εκπαιδεύει το κοινό σχετικά με την κάνναβη και τη χρήση της.

Ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης κωμωδίας «Long Shot» δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που θα εμφανιστεί στο Collision.

Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο από τις 20 έως τις 23 Μαΐου θα είναι ομιλητές ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ο Σενεγαλέζος τραγουδιστής της hip-hop Akon και o Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός δίσκων Timbaland.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα