Νέα σενάρια: Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει ένα παιδί

default image

Χτύπησε προσπαθώντας να βοηθήσει έναν φίλο του ή την κόρη ενός φίλου του; Νέα σενάρια για τις συνθήκες τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ (Pics)

Πληθαίνουν οι εικασίες για τις συνθήκες τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Ο 44χρονος πρώην πιλότος της F1 παραμένει σε κώμα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Την ώρα που η έρευνα της αστυνομίας για το ατύχημά του, ενώ έκανε σκι, βρίσκεται σε εξέλιξη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Όπως αναφέρει ο Independent, η εκπρόσωπός του, αρνήθηκε ότι ο Σουμάχερ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και σημείωσε ότι προσπάθησε να σπεύσει σε φίλο του, ο οποίος είχε πέσει λίγο πριν.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild όμως, ο Σουμάχερ, τραυματίστηκε, προσπαθώντας να σώσει την κόρη ενός φίλου του.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Σουμάχερ, προσπάθησε να φτάσει γρήγορα στο παιδί, έχασε τη διαδρομή και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα βράχο.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά και τον τραυματισμό του δίνονται με το σταγονόμετρο και είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν πολλά σενάρια τις επόμενες μέρες.

Η ανταπόκριση των σωστικών συνεργείων υπήρξε άμεση, καθώς λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του είχε ήδη φτάσει εκεί το ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα