Ο Τραμπ υπογράφει λευκές κόλλες – Προσποιείται ότι είναι καλά και εργάζεται;

Ο Τραμπ υπογράφει λευκές κόλλες – Προσποιείται ότι είναι καλά και εργάζεται;
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της νοσηλείας του να "εργάζεται" , όπως είπε η κόρη του Ιβάνκα που δημοσίευσε την φωτογραφία. Στην πραγματικότητα, γράφει το όνομα του σε λευκές κόλλες χαρτιού. @IvankaTrump

Αμφίσημα είναι τα μηνύματα που στέλνονται από τον Λευκό Οίκο για την υγεία του Αμερικανού Προέδρου, δίνοντας την αίσθηση ότι θέλουν να πείσουν για κάτι που δεν ισχύει. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τραμπ φωτογραφήθηκε να "εργάζεται" και φαίνεται πως απλά υπογράφει λευκές κόλλες.

Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσημη ενημέρωση που παρέχει ο Λευκός Οίκος αναφορικά με την υγεία του Αμερικανού Προέδρου που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, εφόσον δίνει αντιθετικές πληροφορίες από τους γιατρούς και σε συνέχεια του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, δημοσιεύσει φωτογραφίες, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ υποτίθεται πως εργάζεται.

Το Twitter κάνει λόγο για στημένες φωτογραφίσεις. Ο Τραμπ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του -όπου υποθετικά “εργάζεται”- το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που εξόρυξε και δημοσίευσε ένας ρεπόρτερ, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου. Η μία λήψη από την άλλη τραβήχτηκαν με δέκα λεπτά διαφορά και ουσιαστικά το μόνο που τις διαφοροποιεί είναι το παραλλαγμένο ντύσιμο του Προέδρου και ο χώρος της λήψης.

Με απλή μεγέθυνση των φωτογραφιών είναι δυνατόν να διακρίνει κανείς πως ο Ντόναλντ Τραμπ, όχι μόνο σκηνοθέτησε φωτογραφίες που εργάζεται και είπε ψέματα για το ποια μέρα έγινε αυτό, αλλά υποτίμησε την νοημοσύνη του κοινού τόσο, ώστε να κοινοποιήσει φωτογραφίες που υπογράφει λευκή κόλλα.

Υπάρχουν επιπλέον υποψίες πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει βήχα ως σύμπτωμα της COVID-19 και προκειμένου να προβληθεί μία άτρωτη και δυναμική εικόνα του, ενόψει των Προεδρικών εκλογών, κόβονται τα σημεία που διακόπτεται η ομιλία του από τον βήχα, όπως εδώ για παράδειγμα:

Πάντως ο Ντόναλτ Τραμπ στην προσπάθεια να πείσει τους υποστηρικτές αλλά και τους αντιπάλους του ότι είναι ακμαίος, έκανε βόλτα με ένα SUV φορώντας μάσκα, προκαλώντας σαφώς τις δίκαια οργισμένες αντιδράσεις των επιστημόνων αλλά και των απλών πολιτών για τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτει τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτόν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα