Οι γερμανικές αρχές ερευνούν ενδεχόμενη διασύνδεση ενός αιτούντος άσυλο με το ISIS

Οι γερμανικές αρχές ερευνούν ενδεχόμενη διασύνδεση ενός αιτούντος άσυλο με το ISIS

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες για την ενδεχόμενη διασύνδεση ενός αιτούντος άσυλο με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος

Η γερμανική αστυνοία πραγματοποιεί έρευνες σχετικά με την ενδεχόμενη διασύνδεση ενός αιτούντος άσυλο με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έγραψε η εφημερίδα Welt am Sonntag, μια υπόθεση την οποία οι αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν.

Ο ύποπτος είναι ένας υπήκοος από τη Συρία που διαμένει σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βρανδεμβούργο (βορειοανατολικά), σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πηγές ασφαλείας που δεν κατονομάζει.

Σύμφωνα με το άρθρο ο άνδρας αυτός είχε πει σε άλλους αιτούντες άσυλο ότι είχε πολεμήσει με το Ισλαμικό Κράτος και έχει μάλιστα σκοτώσει. Οι μετανάστες είχαν καταγράψει σε βίντεο τις αποκαλύψεις του με τη βοήθεια ενός κινητού τηλεφώνου.

Σε επικοινωνία που είχε το Γαλλικό Πρακτορείο με την αστυνομία, οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο του άρθρου, δεν θέλησαν ούτε να το επιβεβαιώσουν ούτε να το διαψεύσουν.

(Πηγή: ΑΠΕ) 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
SHARE: