Οι Ισραηλινοί άφησαν τον Αντνάν και τον έπιασαν την επόμενη μέρα

Οι Ισραηλινοί άφησαν τον Αντνάν και τον έπιασαν την επόμενη μέρα

Η "κίνηση καλής θέλησης" ήταν απλώς τακτική από τους Ισραηλινούς. Προσήγαγαν τον Χάντερ Αντνάν, αφού πρώτα τον είχαν αφήσει ελεύθερο, ώστε να σταματήσει την απεργία πείνας

Η ισραηλινή αστυνομία έθεσε την εκ νέου υπό κράτηση τον Χάντερ Αντνάν, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, για να τον ανακρίνει σχετικά με μια επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, μόλις μία ημέρα μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή ώστε να τερματίσει την απεργία πείνας που έκανε επί σχεδόν δύο μήνες.

Ο Αντνάν τέθηκε υπό κράτηση κοντά στο τέμενος Αλ Άκσα, στην παλιά πόλη της ανατολικής Ιερουσαλήμ, που έχει προσαρτήσει το Ισραήλ. κάτι που η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει, διότι, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της ισραηλινής αστυνομίας, δεν είχε άδεια εισόδου.

"Προσήχθη, δεν συνελήφθη", είπε η εκπρόσωπος. "Το εάν θα συλληφθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος θα αποφασιστεί όταν η ανάκρισή του ολοκληρωθεί", πρόσθεσε.

Ο 37χρονος Αντνάν απελευθερώθηκε την Κυριακή από μια φυλακή στο Ισραήλ έπειτα από 56 ημέρες απεργίας πείνας, που έκανε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι παρέμενε φυλακισμένος χωρίς δίκη βάσει της λεγόμενης διοικητικής κράτησης.

SHARE:

24Media Network