Οι πρώτες εικόνες από την πρόβα γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Οι πρώτες εικόνες από την πρόβα γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Ο Πρίγκηπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ AP

Επί ποδός η Αστυνομία του Thames Valley και η Μητροπολιτική Αστυνομία - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανές απειλές ασφαλείας

Σε πλήρης εξέλιξη βρίσκεται η πρόβα γάμου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κάστρο του Γουίντσορ.

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία του Thames Valley και η Μητροπολιτική Αστυνομία, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας.

Οι δρόμοι στη διαδρομή από όπου πέρασε η γαμήλια πομπή κοντά στο Κάστρο του Γουίντσορ είναι κλειστοί, καθώς στρατιωτικές, αστυνομικές και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης οργανώνονται για την μεγάλη μέρα. Λίγο πριν την έναρξη της πρόβας, ένοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι παρακολουθούσαν τους δρόμους της βρετανικής πόλης ενώ συνάδελφοί τους έλεγξαν αποχετεύσεις, κάδους και οποιαδήποτε άλλα πιθανά κρησφύγετα, καθώς η πόλη Μπέρκσαιρ μετατράπηκε σε φρούριο.

Περισσότεροι από 250 μέλη των ενόπλων δυνάμεων θα συμμετάσχουν στην πρόβα και θα συνοδεύσουν την άμαξα με τους μελλόνυμφους. Μετά την τελετή, ο Χάρι και η Μέγκαν θα κάνουν μια διαδρομή στη πόλη του Γουίντσορ μέσα στην περίφημη άμαξα Ascot Landau, που χρησιμοποιείται σε επίσημες τελετές και την οποία θα σέρνουν γκρι άλογα. Η πομπή θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά.

Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζευγάρι AP

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η άμαξα

Τα ανίψια του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, θα είναι τα παρανυφάκια του ζευγαριού μαζί με άλλα 8 παιδιά.

Συγγενείς και φίλοι της μέλλουσας νύφης έχουν αρχίσει ήδη να φτάνουν στην πόλη, λίγες ώρες πριν την μεγάλη μέρα, ενώ Βρετανοί μαζεύονται στους δρόμους για να τους ευχηθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

Βρετανοί που παρευρίσκονται στο χώρο για να τους ευχηθούν για το γάμο τους AP

Βρετανοί που παρευρίσκονται στο χώρο για να τους ευχηθούν για το γάμο τους AP

Αστυνομικές δυνάμεις στη πόλη Γουίντσορ AP

Η Φιλαρμονική παρελαύνει κατά της διάρκεια της πρόβας AP

Βρετανοί πολίτες που έχουν μαζευτεί για να δουν τη διεξαγωγή της πρόβας AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα