Οι τουρκικές Αρχές προειδοποιούν για τρομοκρατικό χτύπημα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα

Οι τουρκικές Αρχές προειδοποιούν για τρομοκρατικό χτύπημα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα

Οι τουρκικές αρχές καλούν τους πολίτες να είναι σε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς φοβούνται νέα τρομοκρατικά χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος αύριο, Κυριακή του Καθολικού Πάσχα

Η τουρκική αστυνομία προειδοποιεί για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις αύριο, Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές προειδοποιούν για πιθανό χτύπημα σε εκκλησίες και συναγωγές, χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένες χώρες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NTV της Τουρκίας, η Γενική Διεύθυνση της Τουρκικής Αστυνομίας εξέδωσε προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.

Στην προειδοποίησή της η αστυνομία αναφέρει ότι τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας του Ισλαμικού Κράτους, ετοιμάζουν επιθέσεις στην Τουρκία και ενδέχεται να είναι η αυριανή ημέρα, λόγω της συγκέντρωσης των Καθολικών χριστιανών στις εκκλησίες, σε προξενεία και πρεσβείες των ξένων αποστολών.

Η αστυνομία καλεί όλους τους Τούρκους και τους αλλοδαπούς υπηκόους στη χώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η συγκεκριμένη προειδοποίηση ήρθε μετά την τελευταία επίθεση του περασμένου Σαββάτου σε κεντρική αγορά της Κωνσταντινούπολης, όπου σκοτώθηκαν τρεις Ισραηλινοί πολίτες και ένας Ιρανός.

Το Ισλαμικό κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για 6 τρομοκρατικά χτυπήματα εντός της Τουρκίας τους τελευταίους 8 μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του τρομοκρατικού χτυπήματος στην ειρηνική πορεία στην Άγκυρα τον Οκτώβριο, όπου έχασαν τη ζωή τους 97 πολίτες.

(Πηγή: TheGuardian)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη ο τρίτος δράστης των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Συναγερμός στο Βέλγιο: Δολοφονήθηκε υπεύθυνος ασφαλείας πυρηνικού εργοστασίου

Φρικιαστικό βίντεο: Έφηβος βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και σκόρπισε το θάνατο

SHARE: