To φλερτ του Ομπάμα, η “Selfie” φωτογραφία και το δηλητηριώδες βλέμμα της Μισέλ

default image

H μόδα των "Selfie" φωτογραφιών, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Ομπάμα και μάλιστα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η τελετή μνήμης για τον Μαντέλα. Υπήρχε λόγος σοβαρός πάντως (Pics)

Πότε είναι μια καλή στιγμή για να βγάλεις μια “Selfie” φωτογραφία; Σίγουρα όχι όταν αυτοκτονεί κάποιος πίσω σου. Σίγουρα όχι σε μια τελετή μνήμης. Σίγουρα όχι στην τελετή μνήμης, ενός από τους μεγαλύτερους ηγέτες της σύγχρονης ιστορίας. Σίγουρα όχι αν είσαι αρχηγός κράτους και παρευρίσκεσαι στην τελετή μνήμης ενός από τους μεγαλύτερους ηγέτες στην ιστορία.

Και όμως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και η πρωθυπουργός της Δανίας, Helle Thorning-Schmidt, στη διάρκεια της τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα του, έβγαλαν μια τέτοια φωτογραφία.

 

Η πρωθυπουργός της Δανίας μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά τον πλανητάρχη και ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δεν δείχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό τους. Το βλέμμα της στην παραπάνω φωτογραφία τα λέει όλα, όπως και η… αλλαγή θέσης.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μισέλ βρέθηκε ανάμεσα στον σύζυγό της και την Scmidt, διασφαλίζοντας ότι τουλάχιστον ένας πρόεδρος των ΗΠΑ, θα παραμείνει πιστός στο στεφάνι του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Selfie φωτογραφία, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε από τον Ομπάμα στη συγκεκριμένη στιγμή.

*Σύμφωνα με το λεξικό της Οξφόρδης για το 2013, “Selfie” ονομάζεται μια φωτογραφία, που τραβάει κάποιος τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας κάμερα ή Smartphone και στη συνέχεια την “ανεβάζει” στο διαδίκτυο.

(Πηγή: USA Today)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα