Ο Ομπάμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε άρρωστα παιδιά

Ο Ομπάμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε άρρωστα παιδιά

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, φόρεσε τα γιορτινά του και επισκέφθηκε τα παιδιά ενός νοσοκομείο που παλεύουν με ασθένειες, για να τους δώσει κουράγιο μα και πολλά δώρα.

Νοσοκομείο για παιδιά στην Ουάσινγκτον επισκέφθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ντυμένος Άγιος Βασίλης. Με ένα χριστουγεννιάτικο κόκκινο σκουφί και με ένα σάκο γεμάτο δώρα στους ώμους, έκανε μια ευχάριστη έκπληξη σε παιδιά που πάσχουν από ασθένειες και που περνούν τις γιορτινές μέρες σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, παλεύοντας για τη ζωή τους. Πολλές από τις οικογένειες αυτές πρόκειται να κάνουν Χριστούγεννα εκεί.

Με την είσοδό του στο Νοσοκομείο Children’s National φώναξε “Χο, χο, χο, Καλά Χριστούγεννα” και τους έκανε όλους να στρέψουν το βλέμμα τους επάνω του. Γέλια, χαρά, ενθουσιασμός, ακόμη και δάκρυα συγκίνησης, κυριάρχησαν κατά την επίσκεψή του, με πολλά παιδιά να τον αγκαλιάζουν και να τον ευχαριστούν. Τα μέλη του προσωπικού της κλινικής τον υποδέχτηκαν τραγουδώντας το “We Wish You a Merry Christmas” και το κλίμα ήταν πραγματικά υπέροχο.

Ο Ομπάμα κι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ, έχουν κάνει κι άλλες παρόμοιες επισκέψεις το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ουάσιγκτον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα