Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η εντυπωσιακή Μισέλ Ομπάμα, η Κάμαλα Χάρις και τα “καρφιά” σε Τραμπ

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η εντυπωσιακή Μισέλ Ομπάμα, η Κάμαλα Χάρις και τα “καρφιά” σε Τραμπ
2021 Win McNamee / ASSOCIATED PRESS

Τα φώτα της ορκωμοσίας Μπάιντεν στράφηκαν στην Μισέλ Ομπάμα κατά την είσοδό της. Η "μπορντό" εμφάνιση, η συνάντηση με την Κάμαλα Χάρις και το "αντίο" στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η εμφάνιση του Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του, Μισέλ ανέβασαν κάπως τα ντεσιμπέλ στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από τη έναρξη της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, καθώς έγιναν δεκτοί με ένα θερμό χειροκρότημα πριν πάρουν τη θέση τους για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Τα φώτα, ωστόσο, στράφηκαν και “κοντοστάθηκαν” περισσότερο στην Μισέλ Ομπάμα, η οποία συγκέντρωσε αρκετά διθυραμβικά σχόλια, τόσο στα social media όσο και από αρκετούς ιστοτόπους μόδας, που εκθείασαν την εμφάνισή της και τη στιλιστική της επιλογή, η οποία, σε συνδυασμό με την ανάρτησή της λίγο νωρίτερα και τη συνάντησή της με την Κάμελα Χάρις λίγο μετά, συνέθεσαν μία δυναμική παρουσία.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν με ενθουσιασμό το ντύσιμο της άλλοτε πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο κυριάρχησε το μπορντό και το φούξια, ακολουθώντας αρμονικά τα ντυσίματα και άλλων ισχυρών γυναικείων προσωπικοτήτων, όπως της νέας αντιπροέδρου, αλλά και της γερουσιαστή, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, που διάλεξαν επίσης το μωβ στην ενδυμασία τους.

Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε με μπορντό παλτό και ζιβάγκο, φούξια παντελόνι και μία χρυσή ζώνη, ρούχα που φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας, Sergio Hudson από τη Νότια Καρολίνα, του ίδιου δηλαδή σχεδιαστή που έντυσε και την Κάμαλα Χάρις.

Η συνάντηση της Μισέλ Ομπάμα με την Κάμαλα Χάρις 2021 Susan Walsh / ASSOCIATED PRESS

Οι δύο ισχυρές γυναίκες συναντήθηκαν στο Καπιτώλιο πριν την ορκωμοσία, χαιρετήθηκαν (με τον νέο τρόπο που επιβάλλει πια ο κορονοϊός) και συζήτησαν σε ευχάριστο, σχεδόν πανηγυρικό κλίμα για την εκλογή τόσο της Κάμαλα Χάρις στη θέση της αντιπροέδρου, όπως φυσικά και του άλλοτε αντιπροέδρου (επί θητείας Ομπάμα) Τζο Μπάιντεν ως 46ου προέδρου των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως, λίγο νωρίτερα, η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει ανάρτηση μιλώντας για το τέλος μίας “ενοχλητικής περιόδου χάους και διχασμού”, ρίχνοντας νέα καρφιά στον Ντόναλντ Τραμπ. “Μπαίνουμε σε νέο κεφάλαιο ηγεσίας με τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις”, προσέθεσε”, λέγοντας πως αμφότεροι “είναι το είδος των ηγετών που ταιριάζει στο έθνος μας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα