Αδιανόητο: Παιδιά 10 ετών σχεδίαζαν να σκοτώσουν συμμαθητή τους

Αδιανόητο: Παιδιά 10 ετών σχεδίαζαν να σκοτώσουν συμμαθητή τους
Το δημοτικό σχολείο όπου θα τελούταν η δολοφονία GoogleMaps

Απίστευτα πράγματα σε δημοτικό σχολείο των ΗΠΑ. 11χρονος είχε μπει στο "στόχαστρο" δύο συμμαθητών του γιατί θεωρούσαν ότι ήταν "καταδότης", όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σοκ προκαλεί είδηση από την Φλόριντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία δύο μαθητές δημοτικού είχαν καταστρώσει σχέδιο για να δολοφονήσουν συμμαθητή τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και δημοσιεύει η εφημερίδα Tallahassee Democrat, τα δύο παιδιά 10 και 11 ετών πιάστηκαν πριν λίγες εβδομάδες να έχουν πάει στο σχολείο τους ένα γαλλικό κλειδί, πένσες και άλλα εργαλεία, ως “όπλα”. Στόχος τους ήταν ένας 11χρονος συμμαθητής τους, ο οποίος φέρεται να είχε “μπει στο μάτι τους” γιατί ήταν “καταδότης”.

Τρεις μέρες πριν εκτελέσουν το σχέδιο τους, ένα κορίτσι είπε στο φερόμενο θύμα ένα μυστικό, ωστόσο στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε κατηγορώντας το ότι διέδιδε φήμες. Αυτό το περιστατικό ήταν που προέτρεψε τους δύο μαθητές να βγάλουν από τη μέση τον 11χρονο. Όπως ανέφεραν οι αρχές, οι ύποπτοι είπαν στο θύμα ότι “θα τον σκοτώσουν”.

Συμμαθητές των εμπλεκόμενων αποκάλυψαν ότι τα δύο παιδιά είχαν φτιάξει έναν χάρτη μιας περιοχής στις εγκαταστάσεις του σχολείου, όπου δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Την επόμενη μέρα, ένα από αυτά πήγε στο σχολείο έχοντας στην τσάντα του γάντια, πένσες και ένα πολυεργαλείο με λεπίδα. Φέρονται να σχεδίαζαν να χρησιμοποιούσαν να σπάσουν με τις πένσες μια κλειδαριά σε πόρτα του σχολείου, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν μετά το έγκλημα με ένα αυτοκινητάκι του γκολφ.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, τα δύο αγόρια προσέγγισαν τον συμμαθητή τους και τον ρώτησαν αν θέλει να πάει μαζί τους σε ένα μυστικό σημείο. Αυτός αρνήθηκε και είπε σε ένα άλλο παιδί ότι άκουσε τους προαναφερόμενους να λένε ότι θέλουν να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ύποπτοι αρνήθηκαν ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά ομολόγησαν ότι ήθελαν να τον χτυπήσουν. Αμφότεροι αποβλήθηκαν από το σχολείο και πρόκειται να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα