Παραίτηση Τζόνσον: Στο πλευρό του η σύζυγός του Κάρι με την 7 μηνών κόρη τους

Παραίτηση Τζόνσον: Στο πλευρό του η σύζυγός του Κάρι με την 7 μηνών κόρη τους
Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον Κάρι με την κόρη τους 2022 Alberto Pezzali/AP Photo

Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι και η κόρη τους Ρόμι δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την ημέρα της ανακοίνωσης της παραίτησης του Πρωθυπουργού της Βρετανίας.

Έξω από το νούμερο 10 της Νταούνιγκ Στριτ το μεσημέρι της Πέμπτης και έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Κάρι, την 7 μηνών κορούλα τους και μερικούς βουλευτές των Toris, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι θα παραμείνει στην εξουσία έως ότου διοριστεί ο διάδοχός του.

Ωστόσο λίγο πριν ο Μπόρις Τζόνσον εξέλθει από την πρωθυπουργική κατοικία για να πάρει τη θέση του στο πόντιουμ, δύο πρόσωπα ήταν αυτά που ξεχώρισαν οι τηλεοπτικές κάμερες και συγκέντρωσαν τα φώτα και αυτά δεν ήταν άλλα από τη σύζυγό του Κάρι και η 7 μηνών κόρη τους Ρόμι, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2021.

Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον Κάρι με την κόρη τους 2022 Gareth Fuller/PA via AP

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κάρι Τζόνσον, η οποία πρωτομπήκε στο Νο. 10 ως σύντροφος του Μπόρις και αποχωρεί ως σύζυγός του και μητέρα δύο από τα παιδιά του, χαμογέλασε ενθαρρυντικά καθώς ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι παραιτείται μετά από μια σειρά αλεπάλληλων παραιτήσεων και εν μέσω μεγάλων σκανδάλων.

Μάλιστα, κατά την ομιλία του ο Μπόρις Τζόνσον δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εκείνη, αναγνωρίζοντας τις θυσίες που έκανε η σύζυγός του και η οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω την Κάρι και τα παιδιά μου και όλη την οικογένειά μου, που ανέχτηκαν τόσα πολλά για τόσο καιρό“.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, η Κάρι Τζόνσον έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και χαμογελούσε στους παρευρισκόμενους, ενώ έσκυψε να δώσει ένα φιλί στην κόρη της, ωστόσο από το γεγονός απών ήταν ο 2χρονος γιος του ζευγαριού, Γουίλφρεντ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα