"Πάτωσε" το debate των αρχηγών στην Ισπανία

Οι πέντε μονομάχοι
Οι πέντε μονομάχοι AP

Το debate των αρχηγών των ισπανικών κομμάτων ενόψει της εκλογικής μάχης της Κυριακής δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους Ισπανούς τηλεθεατές.

Την προσεχή Κυριακή οι Ισπανοί ψηφίζουν για κυβέρνηση για τέταρτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και από ότι φάνηκε από την τηλεθέαση του debate της Δευτέρας, το ενδιαφέρον τους έχει μειωθεί αισθητά.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και ηγέτη των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ, του επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος Πάμπλο Κασάδο, του προέδρου των Πολιτών Αλμπερτ Ριβέρα, του επικεφαλής των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας και του ηγέτη του Vox Σαντιάγο Αμπασκάλ ήταν αφενός ιδιαίτερη βαρετή και αφετέρου "έγραψε" χαμηλά, για τα δεδομένα ενός τέτοιου γεγονότος, νούμερα.

ADVERTISING

Είναι χαρακτηριστικό ότι το debate παρακολούθησαν σαφώς λιγότεροι τηλεθεατές σε σχέση με τα δύο debate του προηγούμενου Απριλίου. Επίσης, η μάχη της Δευτέρας δεν μπήκε στις 10 πρώτες όλων των εποχών.

Φαβορί για την εκλογική μάχη της Κυριακής φέρεται να είναι ο Πέδρο Σάντσεθ και το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ωστόσο θα είναι απίθανο να εξασφαλιστεί αυτοδυναμία.

Ο Σάντσεθ ξεκαθάρισε και τη Δευτέρα ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με κανέναν και ότι προτιμά να κυβερνήσει μόνος του ακόμα και με την ανοχή των υπόλοιπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισπανία
SHARE:

24Media Network