Πειρατεία σε ελληνικό τάνκερ: Οι δράστες έφτασαν μέχρι τις καμπίνες, λέει ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού

Το πλοίο στο οποίο εισέβαλαν πειρατές
Το πλοίο στο οποίο εισέβαλαν πειρατές WILLEM OLDENBURG

Στα χέρια των πειρατών παραμένει το Elka Aristotle. Τι λέει ο πατέρας του μέλους του πληρώματος που απήχθησαν. "Πώς μπήκαν μέσα την στιγμή που υπάρχουν φύλακες";

Μεγαλώνει η αγωνία γα την τύχη των τεσσάρων ναυτικών, μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου Elka Aristotle που έπεσε στα χέρια πειρατών, στα ανοιχτά του Τόγκο.

Από τα τέσσερα μέλη που απήχθησαν δύο είναι από τις Φιλιππίνες, ένας είναι Έλληνας και ένας είναι Γεωργιανος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού, ενώ μέλς της ασφάλειας του πλοίου τραυματίστηκε από πυροβολισμό.

ADVERTISING

Ο πατέρας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε οτι οι δράστες καταφεραν να φτάσουν στις εσωτερικές καμπίνες και έθεσε σειρά ερωτημάτων για τις συνθήκες απαγωγής του παιδιού του.

«Πώς μπήκαν μέσα την στιγμή που υπάρχουν φύλακες και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Πώς μπήκαν μέσα στις δύο τη νύχτα και πήραν τα παιδιά. Δωμάτιο σε δωμάτιο. Τι ήταν; Σακούλες; Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πειρατές απήγαγαν το πλήρωμα ελληνικού πλοίου στο Τόγκο

SHARE:

24Media Network