Πέθανε από κορονοϊό ο ράπερ Ty

Ο Βρετανο-Νιγηριανός ράπερ Ty

Ο Βρετανο-Νιγηριανός ράπερ Ty πέθανε από επιπλοκές κορονοϊού σε ηλικία 47 ετών. Είχε βγει από την εντατική, απόφαση που αποδείχτηκε μοιραία.

Ο Βρετανο-Νιγηριανός ράπερ, Μπεν Τσιγιόκε γνωστός ως "Ty" έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον κορονοϊό σε ηλικία 47 ετών.

Ο Ty είχε προσβληθεί από τον ιό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο στις αρχές του προηγούμενου μήνα, όπου και έμεινε δίνοντας μεγάλη μάχη με τη νόσο, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί ακόμη και σε τεχνικό κώμα για να επανέλθει ο οργανισμός του. Μολονότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και ο γεννημένος στη Βρετανία ράπερ (με γονείς από τη Νιγηρία) βγήκε από την εντατική, εν συνεχεία παρουσιάστηκαν επιπλοκές που οδήγησαν και στον θάνατό του.    

Ο Ty είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το 2001 με τίτλο "The Awkward", ενώ κατάφερε να "δονήσει" τη ραπ σκηνή με τον αμέσως επόμενο δίσκο του το 2004 (Upwards) που ήταν υποψήφιο και για μουσικό βραβείο Mercury. Ο τελευταίος του δίσκος ήταν το 2018 με τίτλο "A work of Heart".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network