Πιο όμορφο πρόσωπο του 2020: Η 19χρονη Ισραηλινή της Πολεμικής Αεροπορίας

Πιο όμορφο πρόσωπο του 2020: Η 19χρονη Ισραηλινή της Πολεμικής Αεροπορίας

Η Γιαέλ Σέλμπια από το Ισραήλ κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του TC Candler για το πιο όμορφο πρόσωπο του 2020. Λίστα και με αντρικά πρόσωπα, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την πρώτη θέση της λίστας με τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα του 2020 κατέκτησε η 19χρονη Γιαέλ Σέλμπια από το Ισραήλ. Το μοντέλο είχε βρεθεί στην τρίτη θέση το 2018, στη δεύτερη το 2019 και τελικά κατάφερε να φτάσει στην πρωτιά με την φετινή της ανάδειξη στο “πιο όμορφο πρόσωπο του 2020.

Το αξιοσημείωτο για τη νεαρή κοπέλα είναι πως παράλληλα με το μόντελιλνγκ κάνει και τη στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας της, από όπου χρειάστηκε να πάρει άδεια για να βρεθεί στο Λος Άντζελες, όπως η ίδια δήλωση, λέγοντας μάλιστα πως παίρνει συχνά άδειες από τον στρατό για να μπορεί να υπηρετεί και το μόντελινγκ.

“Ποτέ δεν είχα έρθει πρώτη σε οτιδήποτε, είναι πολύ ωραίο” δήλωσε κατά την βράβευσή της.

Να σημειωθεί πως λίστα του TC Candler για τα πιο όμορφα πρόσωπα του 2020 υπάρχει και για τους άντρες, με μία Ελληνική παρουσία μεταξύ των 100, αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά που τοποθετήθηκε στην 57η θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα