Πιστεύουν ότι το Wi-Fi σκότωσε τον δεκάχρονο γιο τους

Πιστεύουν ότι το Wi-Fi σκότωσε τον δεκάχρονο γιο τους

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν οι γονείς ενός δεκάχρονου που έχασε τη ζωή του από καρκίνο στον εγκέφαλο πιστεύοντας ότι το ασύρματο δίκτυο στο σχολείο του ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού

Οι γονείς του 10χρονου Ethan Wyman, ο οποίος πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο, κατηγορούν το ασύρματο δίκτυο που ήταν εγκατεστημένο στο σχολείο του παιδιού ότι ευθύνεται για το θάνατό του.

Το περιστατικό έχει σοκάρει τη Νέα Ζηλανδία οι πολίτες της οποίας αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης στην οποία προσέφυγαν οι γονείς του 10χρονου ζητώντας να απομακρυνθούν τα Wi-Fi από τα σχολεία.

Οι γονείς του10χρονου πιστεύουν ότι όσοι μαθητές  εκτίθενται σε ακτινοβολία έχουν μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσουν καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο πατέρας του Ethan , Damon Wyman, είπε στην The Dominion Post ότι ο γιος του διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο τρεις μήνες αφότου χρησιμοποίησε ένα iPod.

Στην υπόθεση μάλιστα ενεπλάκη και το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας το οποίο ανακοίνωσε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα ασύρματα δίκτυα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία.

Πηγή: New York Daily News

SHARE:

24Media Network