Πούτιν: Ερωτηματικά για την υγεία του – Εμφανίστηκε αδύναμος, πρησμένος και σκυθρωπός

Πούτιν: Ερωτηματικά για την υγεία του – Εμφανίστηκε αδύναμος, πρησμένος και σκυθρωπός
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Έντονη η φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πούτιν, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ατημέλητος, πρησμένος και αφηρημένος απέναντι από τον Σοϊγκού.

Πολλά τα ερωτηματικά σχετικά με την υγεία του Βλαντιμιρ Πούτιν, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, οι οποίες τον δείχνουν σκυθρωπό και πρησμένο, ενώ κρατά για ώρα το τραπέζι με το χέρι του.

Οι πρόσφατες εικόνες του Ρώσου προέδρου πυροδότησαν εκ νέου έντονη φημολογία περί Πάρκινσον, καθώς φαίνεται ιδιαίτερα αδύναμος, ενώ κάθεται απέναντι από τον Σεργκέι Σοϊγκού, δίνοντας εντολές σχετικά με την πολιορκία της Μαριούπολης.

Εδώ και καιρό υπάρχουν υποψίες ότι ο Πούτιν πάσχει από προβλήματα υγείας και η τελευταία εμφάνισή του κρίθηκε αναμφίβολα από τις πιο ανησυχητικές μέχρι στιγμής.

Ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίασε ατημέλητη εικόνα και έμοιαζε να πονάει, όντας ταυτόχρονα αφηρημένος, την στιγμή που διέταζε τον Σεργκέι Σοϊγκού να σφραγίσει όλους τους δρόμους έξω από τις χαλυβουργίες Azovstal, όπου έχουν καταφύγει πολλοί Ουκρανοί.

Στο σχετικό βίντεο, το πρόσωπο του Πούτιν φαίνεται πρησμένο, με τον ίδιο σχεδόν βυθισμένο στην καρέκλα να κρατά την άκρη του τραπεζιού με το δεξί του χέρι, σε βαθμό που έχει ασπρίσει, και να χτυπά ταυτόχρονα νευρικά το πόδι του στα 12 λεπτά που διήρκησε η συνάντηση των δύο ανδρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα