Πούτιν: Το προκλητικό σχόλιο σε γυναίκα δημοσιογράφο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν AP

Ο Ρώσος πρόεδρος συμμετείχε σε φόρουμ για τη Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας όταν όμως η συντονίστρια επανέλαβε την ερώτηση εκείνος σχολίασε την εξωτερική της εμφάνιση και την ακοή της.

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τη δημοσιογράφο του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του φόρουμ για τη Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος έθεσε ερωτήσεις στον Ρώσο πρόεδρο αναφορικά με την προμήθεια φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Ευρώπη. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε, όταν όμως η συντονίστρια του φόρουμ επανέλαβε την ερώτηση, ο Πούτινστάθηκε στο ότι η Γκαμπλ δεν άκουγε όσα της έλεγε.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η δημοσιογράφος του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η δημοσιογράφος του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ AP

Αστειευόμενος τότε, της είπε: "Μπροστά μου βρίσκεται μια όμορφη γυναίκα η οποία επαναλαμβάνει την ερώτηση σαν να μην άκουσε όσα είπα. Θα επαναλάβω την απάντησή μου. Κανείς δεν θέλει να ακούσει, θέλουν απλά να κατηγορήσουν τη Ρωσία".

ADVERTISING
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η δημοσιογράφος του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η δημοσιογράφος του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ AP

Ο Πούτιν τόνισε στη συνέχεια ότι η Ρωσία έχει δεσμευτεί για συμβάσεις φυσικού αερίου με την Ευρώπη και εργάζεται για να αυξήσει τις προμήθειες "μπλε καυσίμου" στην Ευρώπη, ενώ αρνήθηκε ότι η Μόσχα χρησιμοποιεί την ενέργεια ως όπλο, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους δηλώσεις έχουν πολιτικά κίνητρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Πούτιν
SHARE:

24Media Network