Πρίγκιπας Χάρι: “Ήθελα να ελέγξω ότι η βασίλισσα έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της”

Πρίγκιπας Χάρι: “Ήθελα να ελέγξω ότι η βασίλισσα έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της”
Ο πρίγκιπας Χάρι AP

Σε εξαιρετική φόρμα βρήκε τη βασίλισσα Ελισάβετ ο πρίγκιπας Χάρι όπως αναφέρει σε συνέντευξή του, σημειώνοντας παράλληλα πως βεβαιώθηκε πως η βασίλισσα είναι "προστατευμένη".

Για την επίσκεψή του στη βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη εβδομάδα μίλησε σε συνέντευξή του σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πρίγκιπας Χάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε να ελέγξει ότι η 95χρονη μονάρχης έχει “τους σωστούς ανθρώπους γύρω της”.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε να δει τη γιαγιά του με τη σύζυγό του Μέγκαν και Δούκισσα του Σάσεξ, στο δρόμο για τους Αγώνες Invictus στην Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν πολύ ωραίο να την προλάβω», είπε στην εκπομπή Today του NBC.

Περιγράφοντας την επίσκεψή του στη Βασίλισσα, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων, ο δούκας είπε: «Ήταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο που τη βλέπω… είναι σε εξαιρετική φόρμα.»

«Έχει πάντα τόσο μεγάλη αίσθηση του χιούμορ μαζί μου και απλώς φροντίζω να προστατεύεται και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», εμφανίζεται να λέει σε μια προεπισκόπηση της ολόκληρης συνέντευξης, που αναμένεται να μεταδοθεί αργότερα στις ΗΠΑ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι δεν είχαν επισκεφθεί μαζί το Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους στις αρχές του 2020, είδαν επίσης τον Πρίγκιπα Κάρολο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 37χρονος, ωστόσο, δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο για τον παππού του, δούκα του Εδιμβούργου, στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα