Πρώην στέλεχος του Tiffany έκλεψε κοσμήματα αξίας 2.000.000$

Πρώην στέλεχος του Tiffany έκλεψε κοσμήματα αξίας 2.000.000$

Ομολόγησε η Ίνγκριντ Λέντερχας-Όκουν. Είχε συλληφθεί για κλοπή κοσμημάτων από το κοσμηματοπωλείο Tiffany, όπου εργαζόταν. Με ποιο τρόπο δρούσε μέχρι τη σύλληψή της

Ένα πρώην στέλεχος του γνωστού κοσμηματοπωλείου Tifanny&Co ομολόγησε την Παρασκευή την ενοχή του για την κλοπή κοσμημάτων αξίας τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 46χρονη Ίνγκριντ Λέντερχας-Όκουν, πρώην στέλεχος της εταιρείας ομολόγησε την ενοχή της για τη μεταφορά κλοπιμαίων, ένα μόλις μήνα αφότου είχε συλληφθεί από τις αρχές για κλοπή.

Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων, η αστυνομία βρήκε στην κατοχή της 46χρονης, βραχιόλια, σκουλαρίκια και μενταγιόν όλα κατασκευασμένα από πλατίνα ή χρυσό και διακοσμημένα με διαμάντια.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι είχε δοθεί άδεια στη Λέντερχας-Οκούν να διαχειρίζεται τα κοσμήματα επειδή χρειαζόταν να τα δείχνει σε κατασκευαστές προκειμένου να γίνεται εκτίμηση του κόστους παραγωγής. Ωστόσο, η γυναίκα αντί να επιστρέφει τα κοσμήματα δήλωνε απώλεια ή ότι έχουν υποστεί ζημιές και ύστερα τα μεταπωλούσε.

Η ημερομηνία για την απόφαση του δικαστηρίου έχει οριστεί στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η διάρκεια φυλάκισης της 46χρονης αναμένεται να είναι μεταξύ 37 και 46 μηνών.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network