Πρωτότυπη καταδίκη: Πρέπει να ενημερώνει τις αρχές όταν κάνει σεξ με νέα σύντροφο

Πρωτότυπη καταδίκη: Πρέπει να ενημερώνει τις αρχές όταν κάνει σεξ με νέα σύντροφο
HULL DAILY MAIL / UK POLICE

Η καταδίκη ενός 24χρονου Βρετανού για την παρενόχληση της πρώην συντρόφου του αξιοποιεί έναν σπάνιο περιοριστικό όρο ποινικής συμπεριφοράς

Ένας 24χρονος καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο σε φυλάκιση περίπου έξι μηνών για σεξουαλική παρενόχληση. Στην ποινή του ωστόσο περιλαμβάνεται και ένας ιδιαίτερος όρος ποινικής συμπεριφοράς, βάσει του οποίου ο νεαρός οφείλει αφότου αποφυλακιστεί, να ενημερώνει για διάστημα πέντε ετών το αστυνομικό τμήμα του Humberside κάθε φορά που συνάπτει ερωτική σχέση με νέα σύντροφο.

O Jonathar Garner με καταγωγή από το Gatwick Flats παρενοχλούσε την πρώην σύντροφό του πηγαίνοντας επανειλημμένα στο σπίτι της απρόσκλητος και εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα. Παρόλο που δήλωσε αθώος στις κατηγορίες, ο δικαστής έκρινε ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος και αποφάσισε πέραν της φυλάκισης ότι "ο εναγόμενος υποχρεούται να γνωστοποιεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τις διευθύνσεις όπου μπορεί να διαμένει για περισσότερο από 28 συνεχόμενες ημέρες. Επιπλέον ο κατηγορούμενος υποχρεούται να γνωστοποιεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το όνομα κάθε συντρόφου, με την οποία συνάπτει ερωτική σχέση, εντός 14 ημερών από την έναρξη της σχέσης αυτής."

ADVERTISING

Η δικαστική απόφαση τέλος επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στον Garner, ώστε να μην μπορεί να έρθει ξανά σε επαφή με την πρώην σύντροφό του.

(Με πληροφορίες από Mirror)

SHARE:

24Media Network