Ρεπόρτερ έριξε χαστούκι στον εαυτό της για να απωθήσει κουνούπι – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ρεπόρτερ αυτοχαστουκίστηκε για να απωθήσει κουνούπι
Ρεπόρτερ αυτοχαστουκίστηκε για να απωθήσει κουνούπι Instagram@thetodayshow

“Επίθεση” από κουνούπι δέχθηκε μία Αυστραλή δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση και στην προσπάθειά της να το διώξει έριξε χαστούκι στον εαυτό της. Viral το βίντεο.

Τα κουνούπια είναι ενοχλητικά. Όλοι το ξέρουν αυτό. Και καμία ευκαιρία για να τα απωθήσουμε δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη.

Αυτό σκέφτηκε και μία Αυστραλή δημοσιογράφος, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα κουνούπι ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση, κάνοντας για την εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης, “Today Show”, ρεπορτάζ για τις πρόσφατες πλημμύρες στο Μπρίσμπεϊν.

Ενώ βρισκόταν στον αέρα, ένα κουνούπι προσγειώθηκε στη μύτη της, αιφνιδιάζοντάς την. Ενοχλημένη από αυτό, προσπάθησε να το διώξει, αλλά κατέληξε να χαστουκίζεται, με το βίντεο να γίνεται αμέσως vira και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα η ίδια ντράπηκε τόσο που έτρεξε αμέσως εκτός κάμερας, κουνώντας τα χέρια της καθώς το κουνούπι συνέχιζε την επίθεσή του.

Ωστόσο, αργότερα μοιράστηκε και η ίδια το βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, μαζί με ένα αστείο σχόλιο του παρουσιαστή Karl Stefanovic.

Ένα αστείο πράγμα συνέβη σήμερα, η Andrea Crothers, η οποία είναι μία από τις σπουδαίες ρεπόρτερ μας στην εκπομπή, κάλυπτε αυτές τις πλημμύρες στο Μπρίσμπεϊν, έκανε καταπληκτική δουλειά. Αλλά ο καιρός εκεί είναι πολύ υγρός και μαζί με όλες αυτές τις συνθήκες έρχονται και τα απαίσια ζωύφια. Έτσι, ήρθε αντιμέτωπη με ένα από αυτά στον αέρα, κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού ρεπορτάζ. Αυτοί είναι οι κίνδυνοι στους οποίους θέτουν τον εαυτό τους οι δημοσιογράφοι για να σας μεταφέρουν τις ιστορίες‘, είπε ο παρουσιαστής με χιουμοριστική διάθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα