Ρωσία: “Αγνοείται” από τις 11 Μαρτίου ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού

Ρωσία: “Αγνοείται” από τις 11 Μαρτίου ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού
Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού Vadim Savitskiy/Russian Defense Ministry Press Service via AP

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις 11 Μαρτίου. Τα σενάρια της "εξαφάνισης" και το πρόβλημα με την καρδιά του.

“Εξαφανισμένος” από τον δημόσιο χώρο είναι σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική υπηρεσία της DW τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σοϊγκού εθεάθη τελευταία φορά στις 11 Μαρτίου κατά την απονομή κρατικών βραβείων σε στρατιωτικούς που συμμετείχαν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η ιστοσελίδα ερευνητικής δημοσιογραφίας Agenstvo, αναφέρει ότι έως τις 11 Μαρτίου ο Σοϊγκού εμφανίζονταν στις ειδήσεις καθημερινά, ενώ την εξαφάνιση του Σοϊγκού παρατήρησε για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος του ιστότοπου Mediazona, Ντμίτρι Τρεσάνιν. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι – ερευνητές επικαλούμενοι άτομα από το περιβάλλον του Σοϊγκού γράφουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Εκτός των άλλων, τα εν λόγω μέσα μεταδίδουν ότι από τις ειδήσεις έχει εξαφανιστεί και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Βαλέρι Γκεράσιμοφ. Για εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε ο ίδιος δεν έχει μεταδοθεί τίποτα από τις 11 Μαρτίου, όταν μεταδόθηκε η είδηση για τις συνομιλίες που είχε με τον Τούρκο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, γράφει ο ιστότοπος Agenstvo.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα