Ρωσία: Δημόσια κατακραυγή για τη σύλληψη του Πάβελ Ουστίνοφ – Θα επανεξεταστεί η υπόθεση

Ρωσία: Δημόσια κατακραυγή για τη σύλληψη του Πάβελ Ουστίνοφ – Θα επανεξεταστεί η υπόθεση
Πάβελ Ουστίνοφ Youtube

Ο 23χρονος Ουστίνοφ καταδικάστηκε την Δευτέρα σε 3,5 χρόνια φυλάκισης για πρόκληση εξάρθρωσης ώμου σε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της σύλληψής του σε διαδήλωση που έγινε στις 3 Αυγούστου στη Μόσχα.

Δικαστήριο της Μόσχας θα επανεξετάσει τους όρους κράτησης του νεαρού ηθοποιού Πάβελ Ουστίνοφ, ο οποίος φυλακίστηκε μετά την καταδίκη του για επίθεση σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης της αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε σήμερα η δικαστική αυτή αρχή σχετικά με την υπόθεση αυτή, η οποία έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή.

Ο 23χρονος Ουστίνοφ καταδικάστηκε την Δευτέρα σε 3,5 χρόνια φυλάκισης για πρόκληση εξάρθρωσης ώμου σε έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της σύλληψής του σε διαδήλωση που έγινε στις 3 Αυγούστου στη Μόσχα. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία αυτή και δηλώνει ότι δεν συμμετείχε στη διαδήλωση.

Το δικαστήριο της Μόσχας, που θα επανεξετάσει την υπόθεση, διευκρίνισε ότι θα αποφανθεί την Παρασκευή σχετικά με αίτημα που έκαναν οι εισαγγελικές αρχές. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουστίνοφ θα μπορούσε ενδεχομένως να αφεθεί ελεύθερος αυτήν την εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα