Ρωσία: Δύο νεκροί από βύθιση πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου

default image

Δύο άνθρωποι έχασαν τη τη ζωή τους από τη βύθιση πλωτής πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου στη Ρωσία. Οι καιρικές συνθήκες αιτία του δυστυχήματος. Αναμένεται αύξηση του αριθμού των νεκρών (Vid)

Σύμφωνα με το BBC, στην πλωτή πλατφόρμα, ανοιχτά της νήσου Σαχαλίνης, στη Ρωσία, εργάζονταν 67 άνθρωποι, από τους οποίους οι δύο έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους.

Αξιωματούχος του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε, ότι αγνοούνται 51 εργαζόμενοι, ενώ έχουν διασωθεί 14, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 νεκρούς.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή, όταν η πλατφόρμα Kulskoye αναποδογύρισε λόγω της καταιγίδας, που πλήττει την περιοχή.

Με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους -17 βαθμούς Κελσίου, τα φινιστρίνια της πλατφόρμας καταστράφηκαν από τον πάγο και τα κύματα, με συνέπεια το νερό να εισέλθει μέσα στο εσωτερικό.

Το έργο των διασωστών δυσχεραίνουν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα