Ρωσία: Προφυλακίστηκε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι

Ρωσία: Προφυλακίστηκε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι
Διαδηλωτές στη Ρωσία υπέρ του Αλεξέι Ναβάλνι (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

Η αστυνομία προφυλάκισε τη σύζυγο του Αλεξέι Ναβάλνι, την ώρα που συνεχίζονται οι διαδηλώσεις υπέρ του επικριτή του Κρεμλίνου.

Η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε τη Γιούλια Ναβάλναγια, σύζυγο του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σε μία διαδήλωση στη Μόσχα, όπως έγραψε η ίδια στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram, ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα όχημα της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι οι διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι στη Μόσχα, αλλά και σε δεκάδες άλλες ρωσικές πόλεις είναι παράνομες και έχει προφυλακίσει εκατοντάδες διαδηλωτές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έθεσε σήμερα υπό κράτηση περισσότερους από 1.000 ανθρώπους που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη Ρωσία, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στον επικριτή του Κρεμλίνου,σύμφωνα με το OVD-Info.

Τουλάχιστον 40.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στη διαδήλωση που έγινε στο κέντρο της Μόσχας, σύμφωνα με μία εκτίμηση του Reuters, ενώ διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες άλλες πόλεις, σε όλη τη ρωσική επικράτεια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα