Σαλβίνι: Η Ισπανία να δεχθεί άλλους 66.000 μετανάστες και το ίδιο να κάνουν και άλλες χώρες

Ελπίζω η Ισπανία να δεχθεί άλλους 66.000 μετανάστες και το ίδιο να κάνουν και άλλες χώρες, δήλωσε ο Σαλβίνι
Ελπίζω η Ισπανία να δεχθεί άλλους 66.000 μετανάστες και το ίδιο να κάνουν και άλλες χώρες, δήλωσε ο Σαλβίνι AP

"Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα είμαστε πρωταγωνιστές σε ό,τι αφορά τις επιλογές για το μέλλον, υπερασπιζόμενοι το εθνικό μας συμφέρον", δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε την Κυριακή στην άφιξη των 629 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε πλοία του ιταλικού πολεμικού ναυτικού και στο σκάφος Aquarius, στην Βαλένθια της Ισπανίας.

«Ελπίζω η Ισπανία να δεχθεί άλλους 66.000 μετανάστες και το ίδιο να κάνουν η Πορτογαλία, η Μάλτα και άλλες χώρες», τόνισε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.

ADVERTISING

«Κάνουμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, προστατεύουμε τα εθνικά μας σύνορα. Το κάνουμε με χαμηλούς τόνους και καλή αγωγή, αλλά οι καλοί καιροί, για όσους νόμιζαν ότι η Ιταλία ήταν ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων, έχουν τελειώσει", πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα.

«Επιτέλους, οι Γάλλοι, οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί και Γερμανοί μας ακούνε. Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα είμαστε πρωταγωνιστές σε ό,τι αφορά τις επιλογές για το μέλλον, υπερασπιζόμενοι το εθνικό μας συμφέρον», ολοκλήρωσε ο Ματέο Σαλβίνι.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Μεταναστευτικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ισπανία: Η Βαλένθια υποδέχθηκε τους πρόσφυγες του Aquarius

Σαλβίνι: Δεν θα δεχτούμε μετανάστες

Ιταλία: Ακυρώνει την επίσκεψη στη Γαλλία ο Κόντε σύμφωνα με ΜΜΕ

SHARE:

24Media Network