Sanna Marin “Hallelujah”: Σκληροπυρηνική εμφάνιση σε συναυλία από την πρωθυπουργό της Φινλανδίας

Sanna Marin “Hallelujah”: Σκληροπυρηνική εμφάνιση σε συναυλία από την πρωθυπουργό της Φινλανδίας
Η ροκ πλευρά της Σάνα Μαρίν Instagram /@janitaautio

Η Σάνα Μαρίν πήγε σε live του "Ruisrock Festival" της Φινλανδίας με leather jacket και τζιν σορτς, έγινε viral και απέδειξε γιατί είναι η πιο cool πρωθυπουργός παγκοσμίως.

Η Φινλανδία ετοιμάζεται να μπει στο ΝΑΤΟ, η πρωθυπουργός της συνέβαλλε τα μέγιστα γι’ αυτό, με εμφανίσεις και ομιλίες που συγκέντρωσαν τα φώτα και τα διθυραμβικά σχόλια αρκετών ηγετών παγκοσμίως, συνεπώς, το Σαββατοκύριακο ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το ρίξει… λίγο έξω.

Το έκανε, ακολουθώντας το μεγάλο μουσικό event που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Turku, στο πλαίσιο του Ruisrock Festival, του -ετήσιου- τριήμερου φεστιβάλ, με πολλές μπάντες να εμφανίζονται στη σκηνή από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα, Κυριακή.

Έτσι, η Σάνα Μαρίν, αποφάσισε να το επισκεφτεί, επιλέγοντας καλή μουσική και ανάλογη στιλιστική ενδυμασία, η οποία την έκανε viral και απέδειξε γιατί, στα 37 της χρόνια, εκτός από τρίτη νεαρότερη ηγέτιδα, είναι ίσως και η πιο cool πρωθυπουργός παγκοσμίως.

Με leather jacket, τζιν σορτς, μαύρες μπότες και ένα πλατύ χαμόγελο μέσα από τον συναυλιακό χώρο, χάρισε μία σκληροπυρηνική, ροκ (ή metal αν θέλετε) φωτογραφία που κατέκλυσε τα social media, κερδίζοντας την αποθέωση εκατομμυρίων χρηστών.

Ιδού:

Αν μη τι άλλο, οι Φινλανδοί μπορούν με περηφάνια να πουν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος ότι “η πρωθυπουργός μας είναι πιο cool από τους δικούς σας”, για την ηγέτιδα της χώρας η οποία, με αυτή της την εμφάνιση, έβαλε κάτω ακόμα και τους Lordi! Για όσους δεν τους θυμούνται, ήταν η μπάντα από τη Φινλανδία που είχε κερδίσει τη Eurovision του 2006 με το “Hard Rock Hallelujah .

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα