Σαρκοζί προς Ομπάμα: "Τρελός" και "καταθλιπτικός" ο Παπανδρέου

Σαρκοζί προς Ομπάμα: "Τρελός" και "καταθλιπτικός" ο Παπανδρέου

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, σε συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων που άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης (Pic)

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, σε προσωπική συζήτησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του G-20 στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Η προσωπική συζήτηση που είχε ο Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, ακούστηκε... κατά λάθος από τους δημοσιογράφους.

ADVERTISING

"Ο Παπανδρέου είναι τρελός και καταθλιπτικός" φέρεται να είπε ο Σαρκοζί στον Ομπάμα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Parisien.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.

Σαρκοζί προς Ομπάμα:

Χαρακτήρισε τεράστιο λάθος  την κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού να πάει σε δημοψήφισμα τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στη συνομιλία του με τον Αμερικανό πρόεδρο ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας χαρακτήρισε επίσης "ψεύτη" τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

SHARE:

24Media Network