Σε απολογία ο πατέρας του Ρέντσι για προμήθειες δημόσιας διοίκησης

Σε απολογία ο πατέρας του Ρέντσι για προμήθειες δημόσιας διοίκησης
Il padre del premier Matteo Renzi, Tiziano, fotografato a Roma, 23 Dicembre 2014. La procura di Genova ha chiuso le indagini per la vicenda che vedeva coinvolto il padre del premier, Tiziano Renzi, accusato di bancarotta fraudolenta ed ha chiesto l'archiviazione. Il gip decidera' se accoglierla o meno. L'indagine era nata dopo il fallimento della società Chil Post srl, che distribuiva giornali e volantini. ANSA/GIUSEPPE LAMI ANSA

Κλήση σε απολογία έλαβε ο πατέρας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι για έρευνα που αφορά προμήθειες της δημόσιας διοίκησης

Κλήση σε απολογία έλαβε ο επιχειρηματίας Τιτσιάνο Ρέντσι, πατέρας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για προμήθειες της δημόσιας διοίκησης, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με «συμμετοχή σε άσκηση αθέμιτης επιρροής», όπως γράφει στον διαδικτυακό της τόπο η εφημερίδα La Stampa.

«Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη αυτού του αδικήματος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν διέπραξα το συγκεκριμένο αδίκημα, από την στιγμή που η συμπεριφορά μου ήταν απόλυτα διαφανής, όπως θα μπορέσουν να εξακριβώσουν και οι εισαγγελείς», δήλωσε ο 65χρονος Τιτσιάνο Ρέντσι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο πατέρας του γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος πιθανώς να κληθεί να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα