Σε νοσοκομείο εκτός φυλακών ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον

Σε νοσοκομείο εκτός φυλακών ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον

Πηγή στην εφημερίδα Los Angeles Times αποκάλυψε ότι ο 82χρονος κατά συρροή δολοφόνος είναι σοβαρά άρρωστος, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε χθες από μια φυλακή στην Καλιφόρνια σε νοσοκομείο για άγνωστο θέμα υγείας, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάνσον, 82 ετών, είναι σοβαρά άρρωστος, αποκάλυψε μια πηγή στην εφημερίδα Los Angeles Times, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Ο ιστότοπος TMZ μετέδωσε ότι ο Μάνσον μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέικερσφιλντ, σε απόσταση περίπου μιάς ώρας από την πολιτειακή φυλακή της Καλιφόρνιας στο Κόρκοραν όπου κρατείται.

Εκπρόσωπος των φυλακών της πολιτείας δεν έκανε δηλώσεις λόγω απορρήτου.

Ο Μάνσον, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, έστρεψε τις νέες γυναίκες οπαδούς του που αποκαλούνταν "η οικογένεια Μάνσον" να δολοφονήσουν επτά άτομα τον Αύγουστο του 1969 σε μια προσπάθεια, όπως δήλωσαν εισαγγελείς, να ξεκινήσει έναν φυλετικό πόλεμο μεταξύ λευκών και μαύρων.

Μεταξύ των θυμάτων του συγκαταλέγεται και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού Πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης.

SHARE:

24Media Network