Συνελήφθη Γαλλίδα που τράβηξε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα της Ινδίας

Συνελήφθη Γαλλίδα που τράβηξε βίντεο γυμνή σε ιερή γέφυρα της Ινδίας
Η ιερή γέφυρα Lakshman Jhula στο Ρίσικες AP

Η γυναίκα αντιμετωπίζει φυλάκιση έως και τριών χρόνων. Κατά τη σύλληψή της, παραδέχτηκε ότι τράβηξε το βίντεο για τις ανάγκες προώθησης μιας επιχείρησης κοσμημάτων.

Οι ινδικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας Γαλλίδας, η οποία τράβηξε γυμνή ένα βίντεο από την ιερή γέφυρα Lakshman Jhula του Ρίσικες, το οποίο και δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Το Ρίσικες που βρίσκεται στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στη βόρεια Ινδία, είναι τόπος προσκυνήματος και θεωρείται ως μία από τις ιερότερες πόλεις για τους ινδουιστές.

Όπως αναφέρει το BBC, βάσει του ινδικού νόμου περί διαδικτύου, η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση έως και τριών χρόνων εάν κριθεί ένοχη. Κατά τη σύλληψή της, παραδέχτηκε ότι τράβηξε το βίντεο για τις ανάγκες προώθησης μιας επιχείρησης κοσμημάτων.

Η κρεμαστή γέφυρα Lakshman Jhula που στέκεται πάνω από τον ποταμό Γάγγη είναι ένα ιερό μέρος και ένα δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι το βίντεο δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχείρησης κοσμημάτων και ότι δεν γνώριζε ότι η πράξη της ήταν παράνομη.

«Ίσως στη Γαλλία να μην θεωρούνται απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Το Ρίσικες ωστόσο είναι ιερός τόπος και η Lakshman Jhula είναι το μέρος από το οποίο οι (Ινδουιστές θεοί) Ραμ, αδελφός του Λάκχμαν, και η σύζυγός του Σίτα διέσχισαν τον Γάγγη» δήλωσε ο RK Saklani, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα.

Η Γαλλίδα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα, συνελήφθη την Πέμπτη 27/8 και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να διαρκέσει μήνες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα