Σκαραμούτσι: Δεν υπάρχουν εσωτερικές έριδες στον Λευκό Οίκο

White House communications director Anthony Scaramucci gestures as he answers questions during the press briefing in the Brady Press Briefing room of the White House in Washington, Friday, July 21, 2017. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
White House communications director Anthony Scaramucci gestures as he answers questions during the press briefing in the Brady Press Briefing room of the White House in Washington, Friday, July 21, 2017. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

"Το πλοίο πλέει στη σωστή κατεύθυνση" δήλωσε ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Η Σάρα Σάντερς, κόρη πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας, διορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ, στη θέση του Σπάισερ

Ο Λευκός Οίκος δεν σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες, διαβεβαίωσε την Παρασκευή ο νέος διευθυντής επικοινωνίας, Άντονι Σκαραμούτσι, αφού γνωστοποίησε τον διορισμό της Σάρα Σάντερς στην θέση της εκπροσώπου τύπου του Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το πολιτισμικό μας μοντέλο συνίσταται στην προώθηση του προγράμματος του προέδρου πριν από οτιδήποτε άλλο» τόνισε ο ίδιος. «Εάν υπάρχουν κάποιες μικρές τριβές στο εσωτερικό του Λευκού Οίκους εξαιτίας αυτού, δεν είναι κάτι το σοβαρό».

«Το πλοίο πλέει στη σωστή κατεύθυνση» σημείωσε ο Σκαραμούτσι προτού συμπληρώσει: «Αγαπώ την ομάδα. Επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω την φράση μου. Λατρεύω την ομάδα».

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε το παράπονό του ότι το έργο που έχει επιτευχθεί από τον Λευκό Οίκο, έξι μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον ίδιο και την κυβέρνησή του, δεν έχει αναγνωριστεί επαρκώς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που ανέγνωσε η Σάρα Σάντερς.

«Έχουμε καταφέρει τόσα πολλά και μας αναγνωρίζουν τόσα λίγα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω της εκπροσώπου του.

Η κόρη του πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι αναλαμβάνει επομένως καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου μετά την παραίτηση του Σον Σπάισερ, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που έγινε στα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

«Είμαι ευγνώμων για τη δουλειά του Σον εκ μέρους της κυβέρνησής μου και του αμερικανικού λαού. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Κοιτάξτε απλά τα φοβέρα ποσοστά του στην τηλεθέαση» τόνισε ο Τραμπ.

(Φωτό: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

SHARE:

24Media Network