Σκωτία: Αντιδράσεις για τη νέα καμπάνια κατά της μετάδοσης του κορονοϊού

Σκωτία: Αντιδράσεις για τη νέα καμπάνια κατά της μετάδοσης του κορονοϊού
Στιγμιότυπο από καμπάνια κατά του κορονοϊού στην Σκωτία. Twitter: @ladbible

'Ένα σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων, που δημοσίευσε η κυβέρνηση της Σκωτίας, παρουσιάζει με εμφατικό τρόπο πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εκτεθεί στον θανατηφόρο ιό.

Με ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει το πόσο εύκολα μπορεί να μεταδοθεί ο κορονοϊός, μέσω καθημερινών δραστηριοτήτων εντός του σπιτιού, η κυβέρνηση της Σκωτίας στοχεύει να αφυπνίσει τους πολίτες, ώστε να τηρούν τα μέτρα κατά της μετάδοσης της covid-19.

Το εν λόγω σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων παρουσιάζει με εμφατικό τρόπο πώς ένα ευπαθές άτομο, όπως για παράδειγμα ένας ηλικιωμένος, μπορεί να εκτεθεί στον θανατηφόρο ιό.

Στο τέλος του ολιγόλεπτου βίντεο, εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα “Μη μεταδίδεις τον κορονοϊό σε όσους αγαπάς. Δύο νοικοκυριά, έξι άνθρωποι, δύο μέτρα απόσταση”.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην νέα αυτή καμπάνια, χαρακτηρίζοντάς τη προκλητική και σοκαριστική, ωστόσο, σύμφωνα με το walesonline, παρά τις αντιδράσεις η κυβέρνηση της Σκωτίας δήλωσε πως θέλησε να παρουσιάσει με εμφατικό τρόπο το πόσο μεταδοτικός είναι ο ιός, παρά τις αντιδράσει που ίσως προκληθούν.

Δείτε παρακάτω το σποτ που δημοσίευσε η κυβέρνηση της Σκωτίας:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα