Σοκ στην Ινδία: Μητέρα έδεσε χειροπόδαρα την κόρη της και την άφησε να “καίγεται” κάτω από τους 45 βαθμούς

Σοκ στην Ινδία: Μητέρα έδεσε χειροπόδαρα την κόρη της και την άφησε να “καίγεται” κάτω από τους 45 βαθμούς
Ινδία: Έδεσε την κόρη της και την άφησε να "καίγεται" κάτω από τους 45 βαθμούς Print screen youtube @Times of India

Μια μητέρα στο Νέο Δελχί παραδέχτηκε μετά τη σύλληψη της πως έδεσε την κόρη της από τα χέρια και τα πόδια και την άφησε στην ταράτσα εν μέσω καύσωνα επειδή "αρνήθηκε να διαβάσει".

Ένα πρωτοφανές περιστατικό παιδικής κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Νέο Δελχί της Ινδίας μια μητέρα φέρεται να έδεσε την 5 ετών κόρη της με σχοινί και να την άφησε στην ταράτσα να “καίγεται” στους 45 βαθμούς Κελσίου.

Η μητέρα συνελήφθη από τις αρχές ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προέβη στην καταδικαστέα αυτή πράξη προκειμένου να “τιμωρήσει” την κόρη της επειδή δεν ήθελε να διαβάσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 Ιουνίου, στην πρωτεύουσα της Ινδίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο ζεστούς μήνες και κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας του καύσωνα.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από κάποιον γείτονα της οικογένειας έγινε πολύ γρήγορα viral κινητοποιώντας δεκάδες πολίτες που προχώρησαν σε καταγγελίες. Στο υλικό που δημοσιεύτηκε φαίνεται η 5χρονη παρατημένη στην ταράτσα, δεμένη από τα χέρια και τα πόδια να προσπαθεί να λυθεί προκειμένου να γλιτώσει από το βασανιστήριο.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό για πόση ώρα βρισκόταν στην ταράτσα καθώς και εάν έχει υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό ενώ σύμφωνα με τις αρχές η μητέρα παραδέχτηκε την ενοχή της. Ο πατέρας τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρισκόταν εκτός του σπιτιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα