Σοκαριστικό βίντεο: Κατέγραψαν τον πνιγμό τους

Σοκαριστικό βίντεο: Κατέγραψαν τον πνιγμό τους
© NewsCrunch / SWNS.com

Τρεις νεαροί βούτηξαν σε λίμνη παρόλο που δεν ήξεραν καλό κολύμπι με αποτέλεσμα να πνιγούν. Το κινητό τους βιντεοσκόπησε το τραγικό συμβάν

Τραγωδία με τρεις νεαρούς που έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους όταν πήραν την απόφαση να βουτήξουν σε λίμνη με βαθιά νερά- παρόλο που δεν γνώριζαν κολύμπι- με αποτέλεσμα να πνιγούν.

Σοκάρει το γεγονός ότι το κινητό τους το οποίο είχαν τοποθετήσει στην όχθη της λίμνης συνέχιζε να βιντεοσκοπεί και μετά τον πνιγμό τους αποκαλύπτοντας την μοιραία κατάληξη των νεαρών.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στη Δυτική Ινδία όπου η οικογένεια των 20χρονων, όταν εκείνοι δεν επέστρεψαν σπίτι, πήγε στην αστυνομία η οποία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και ανακάλυψε το κινητό στην όχθη της λίμνης αλλά και τους 3 άντρες που είχαν χάσει τη ζωή τους.

Το σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Αφού βούτηξε ο πρώτος νεαρός, άρχισε αμέσως να πανικοβάλλεται, αφού δυσκολευόταν να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού, οπότε βούτηξαν και οι άλλοι δύο φίλοι του για να τον βοηθήσουν. Μην ξέροντας όμως ούτε και αυτοί κολύμπι άρχισαν να βυθίζονται ο ένας μετά τον άλλον μέσα στο νερό, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές τους να παραμείνουν στην επιφάνεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα