Σπάνιες φωτογραφίες από τις δύο "άγνωστες κόρες" του Πούτιν

Σπάνιες φωτογραφίες από τις "άγνωστες κόρες" του Πούτιν
Σπάνιες φωτογραφίες από τις "άγνωστες κόρες" του Πούτιν GLOMEX

Σπάνια φωτογραφικά καρέ από τις δύο άγνωστες κόρες του Πούτιν έδωσε στη δημοσιότητα το πρώην "δεξί χέρι" του Ρώσου Προέδρου.

Φως στο πυκνό σκοτάδι που καλύπτει το μυστήριο γύρω από τις δύο "άγνωστες κόρες" του Πούτιν επιχειρεί να ρίξει ο άσπονδος φίλος και πρώην συνεργάτης του Ρώσου Προέδρου, Σεργκέι Πουγκάτσεφ. Δημοσίευσε φωτογραφίες από τα εφηβικά χρόνια της Μαρία και της Αικατερίνα, φερόμενες θυγατέρες του ισχυρού άντρα της Ρωσίας όταν έκαναν παρέα με τους γιους του πριν από αρκετά χρόνια.

Η Αικατερίνα Τιχόνοβα που χορεύει ροκ εν ρολ σε αγωνιστικό επίπεδο, πλέον ηγείται ρωσικής πρωτοβουλίας για την τεχνητή νοημοσύνη. Όλα αυτά επισήμως, γιατί ανεπίσημα εδώ και χρόνια φημολογείται πως είναι η μικρή κόρη του Ρώσου Προέδρου, κάτι που επιβεβαίωσε άθελα του και ο αντιπροέδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ροκ εν Ρολ, Μανφρεντ Μοχάμπ.

Η Μαρία είναι πλέον μέτοχος ρωσικής εταιρίας ιατρικής έρευνας. Τα σπάνια φωτογραφικά καρέ απεικονίζουν τα δύο κορίτσια στο εσωτερικό του Κρεμλίνου αλλά και στο τότε σπίτι του Σεργκέι Πουγκάτσεφ κάπου στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Τις έδωσε στη δημοσιότητα με το σχόλιο "Η νεανική φιλία κρατάει για πάντα", κλείνοντας το μάτι στον ισχυρό φίλο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πούτιν, Ρωσία
SHARE:

24Media Network