Σταν Λι: Αυτός είναι ο τελευταίος υπερήρωας που δημιούργησε πριν πεθάνει

Σταν Λι: Αυτός είναι ο τελευταίος υπερήρωας που δημιούργησε πριν πεθάνει
Ο θρύλος των κόμικς Σταν Λι Eric Charbonneau/Invision/AP

Ο θρύλος των κόμικς σχεδίασε μαζί με την κόρη του έναν τελευταίο αντισυμβατικό υπερήρωα. Ποιες οι δυνάμεις και το κωδικό του όνομα.

Ο θρύλος των κόμικς Σταν Λι, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό στην ποπ κουλτούρα, το οποίο είναι αδύνατο να καλυφθεί. Πολυμήχανος κι ευρηματικός μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Λι δεν σταμάτησε να ασχολείται με το μεγάλο του πάθος για τους πολύχρωμους ήρωες ούτε στα 95 του χρόνια.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η κόρη του μεγάλου δημιουργού σε συνέντευξή της στο TMZ, είχε συνεργαστεί με τον πατέρα της για τη δημιουργία ενός νέου υπερήρωα, λίγες μέρες πριν αφήσει ο Λι την τελευταία του πνοή.

“Έχουμε δουλέψει πάνω σε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Dirt Man” δήλωσε η Τζόαν Σίλια Λι. “Είπα στον πατέρα μου να μην είναι βίαιος, ή ατσαλένιος, τίποτα τέτοιο. (..) Ας αφορούν οι δυνάμεις του στον έρωτα” εξήγησε και πρόσθεσε ότι ο ήρωας “είναι πολύ ενδιαφέρον. Εξακολουθεί να έχει το στοιχείο της.. εξαπάτησης”.

Όταν ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια μελλοντική ταινία Marvel, η Λι απάντησε: “Ελπίζω πως ναι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα