Στην αντεπίθεση οι οπαδοί του Μάικλ Τζάκσον με καμπάνια στα λεωφορεία του Λονδίνου

Στην αντεπίθεση οι οπαδοί του Μάικλ Τζάκσον με καμπάνια στα λεωφορεία του Λονδίνου
Φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον στο Λονδίνο Danny Moloshok/Invision/AP

Ο Μάικλ Τζάκσον δεν ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και έτσι το ρόλο αυτό ανέλαβαν θαυμαστές του.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή που φέρεται να έχει ο Μάικλ Τζάκσον με ανήλικους στην περιβόητη neverland έχουν προκαλέσει σοκ στους περισσότερους αλλά και οργή σε κάποιους άλλους.

Στους τελευταίους συγκαταλέγονται και οι φανατικοί οπαδοί του πρώην σταρ της ποπ οι οποίοι όχι μόνο δεν πιστεύουν ότι το ίνδαλμά τους έχει εμπλακεί σε υποθέσεις παιδεραστίας αλλά ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς αθώος.

Η οικογένειά του έτσι και αλλιώς έχει μηνύσει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” στο οποίο ο Ουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ αφηγούνται με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από τον Τζάκσον πολύ πριν κλείσουν τα 18.

Οι οπαδοί του, από την πλευρά τους, έχουν έτοιμη καμπάνια η οποία “παίζει” ήδη στα χαρακτηριστικά κόκκινα αστικά λεωφορεία του Λονδίνου και που εν συνεχεία θα φιλοξενηθεί στο μετρό της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η καμπάνια προπαγανδίζει την αθωότητα του Τζάκσον με συνθήματα όπως “τα πραγματικά περιστατικά δεν λένε ψέματα” και παραπέμπει για λεπτομέρειες στη σχετική ιστοσελίδα που έχει στηθεί (και την οποία μπορείτε να δείτε εδώ).

Επικεφαλής της ομάδας είναι η 34χρονη δικηγόρος Anika Kotecha η οποία τόνισε πως “γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι όσα λέγονται για τον Μάικλ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψέματα. Το θύμα ψευδών καταγγελιών βρίσκεται στην ίδια θέση με τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης”.

Το μέχρι στιγμής κόστος της καμπάνιας ανέρχεται στα 20.000 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα