Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ
Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle pose for photographers during a photocall in the grounds of Kensington Palace in London, Monday Nov. 27, 2017. Britain's royal palace says Prince Harry and actress Meghan Markle are engaged and will marry in the spring of 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP Photo/Matt Dunham

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο παρεκλλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου του 2018, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Κένσιγκτον.

Ο αρραβώνας τους έγινε γνωστός τον περασμένο μήνα και όπως έγινε γνωστό ο γάμος θα τελεστεί με όλα τα έξοδα πληρωμένα απ’ το παλάτι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουιίντσορ.

Το ζευγάρι μάλιστα θα περάσει τις γιορτές μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Μπάκινγχαμ, κόντρα στο πρωτόκολλο που επιβάλλει πρώτα τον γάμο.

Η αμερικανίδα ηθοποιός, που παράτησε το Χόλιγουντ για χάρη του …πρίγκιπα της, έχει μεγαλώσει ως καθολική στην εκπαίδευση, παρότι προτεστάντισσα, αλλά πρόκειται να βαπτισθεί πριν τον γάμο της με τον Χάρι σύμφωνα με την παράδοση της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα